Promo banner

A+ A A-

U Travniku promovisan zbornik radova “Muslimanska porodica – roditeljstvo: podrška i izazovi“

25 06 2020 01 promocija travnik

U utorak, 23. juna 2020. godine, u velikoj sali Općine Travnik, a  u okviru manifestacije "510. Dani Ajvatovice” održana je promocija zbornika radova “Muslimanska porodica – roditeljstvo: podrška i izazovi“ sa druge konferencije o porodici.

Organizator promocije je bilo Muftijstvo travničko u saradnji sa Medžlisom Islamske zajednice Travnik. Promotori su bili: Ismail Smajlović, direktor Uprave za vjerske poslove Rijaseta IZ u BiH, dr. sc. Safija Malkić, šefica Odjela za brak i porodicu Rijaseta IZ u BiH i dr. sc. Amra Junuzović-Kaljić, specijalista pedijatar, a programom promocije moderirala je prof. Lejla Bešo Haskić, koordinatorica Odjela za brak i porodicu pri Muftijstvu travničkom. Na samome početku prisutnima se obratio Muftija travnički, dr. Ahmed-ef. Adilović, potom su promotori predstavili navedeni zbornik, kao i sadržaje koje nudi. 

25 06 2020 01 promocija travnika 1

Referate iz Zbornika radova  "Muslimanska porodica - roditeljstvo: podrška i izazovi" možete pročitati i preuzeti u PDF obliku na sljedećem linku: https://docs.google.com/viewerng/viewerurl=https://islamskazajednica.ba/images/download/02_Zbornik_radova_2_Muslimanska_porodica_roditeljstvo_podrska_i_izazovi.pdf

(miztravnik.com.ba)